Shërbimet tona

Projektim & Zhvillim
Aplikacione Ueb

Projektim

Falë eksperiencës në zhvillimin e shumë projekteve, ne ofrojmë asistencë teknike dhe profesionale në projektimin e softuereve

Zhvillim

Me një ekip zhvilluesish profesonistë implementojmë të gjitha funksionalitetet e kërkuara në projekte të tipologjive të ndryshme

Ndërfaqe moderne

Fuksionalitet, interaktiv dhe me ndërfaqe grafike moderne duke u bazuar në eksperiencat më të mira sa i përket lehtësisë në përdorim

Të personalizuar

Zhvillimi i personalizuar bazuar në nevojat dhe kërkesat tuaja, është ajo që ne bëjmë më së miri. Padiskutim japim sugjerime profesionale

Mirë-dokumentim

Çdo funksion është i dokumentuar në detaje, për të dhënë mundësinë e zhvillimeve në të ardhmen. Jo vetëm nga ne, por nga cilido profesionist

Asistencë & Suport

Faza e implementimit është e rëndësisshme, andaj ne japim suport dhe asistencë teknike pa pagesë për gjithë vitin e parë

Fokusi ynë

Aplikacione funksionalë
dhe praktikë

Program për posta

Paketë e plotë funksionale për të mbuluar veprimtarinë operacionale, menaxheriale dhe financire të një kompanie postare

Platforma për shitje

Platformë unike dhe plotësisht funksionale për të mbuluar të gjithë veprimtarinë e shitjes, produktet, klientët dhe marketingun

Platformë real estate

Platformë plotësisht funksionale për të mbuluar të gjithë veprimtarinë e agjencisë, pronat, okazionet dhe kërkesat e klientëve

Program menaxhimi palestre

Paketë e plotë menaxhimi për veprimtarinë operacionale e financiare të palestrës, paketat, klientët, klasat dhe ushtrimet

Platformë social chat

Platformë inovative dhe plotësisht praktike për menaxhimin e rrjeteve sociale Instagram, Facebook, Whatsapp dhe Viber

Program menaxhimi POS

Program menaxhimi dhe POS për sektorë të ndryshëm si dyqane aksesorësh, mobileri, pika ndërtimi dhe për furra apo pastiçeri

Portofoli ynë

Pa mburrje
është i pasur

Kanë zgjedhur të na besojnë

Ged Courier Albania Partner Imagjino Albania
Bee Kids Store Partner Imagjino Albania
Coco Mama Kids Partner Imagjino Albania
Cufo Fitness Center Partner Imagjino Albania
Market Mizan Paketa Commerce One
Zacora Partner Imagjino Albani
Euro Profumerie Paketa Commerce One
Supplement Albania Partner Imagjino Albania
Myofit Partner Imagjino Albania
Toska BCT Partner Imagjino Albania
Taverna Beni Partner Imagjino Albania
Rean Bathroom Partner Imagjino Albania
Gazi Aksesorë Partner Imagjino Albania
Endri Mobiliar Partner Imagjino Albania
Commercey Partner Imagjino Albania
Dentisti Senza Frontiere Partner Imagjino Albania
Bahiti G Security Partner Imagjino Albania

Për të qenë transparent
lexoni Termat & Kushtet e shërbimit