Shërbimet tona

Ndërtim & Zhvillim
Faqesh interneti

Dizajn funksional

Falë eksperiencës së gjatë në zhvillimin e faqeve, ne ofrojmë ndërtimin e plotë bazuar në modelin e operimit të biznesit

Interaktive

Navigim interaktiv dhe me ndërfaqe grafike moderne duke u bazuar në eksperiencat më të mira të përdoruesve dhe dizajnit

100% të përshtatshme

Plotësissht dhe 100% të përshtatshme për navigimin nga pajisje të ndryshme si Desktop, Tablet dhe Mobile

Multilingual

Mundësi krijimi në disa gjuhë të ndryshme me përmbajtje profesionale në gjuhët si Shqip, italisht dhe Anglisht

Optimizim SEO

Krijim i përmbajtjes profesionale, strukturimi dhe optimizimi i faqeve të brendshme për rankim të lartë në motorët e kërkimit

Asistencë teknike

Asistencë teknike profesionale gjatë vitit të parë, pa pagesë shtesë për çdo përditësim template, plugin apo platformës

Fokusi ynë

Interaktive
& Moderne

Dyqane online

Plotësisht të konfigurueshëm dhe fleksibël në funksionalitete

Faqe prezantuese

Për prezantim të kompanive dhe subjekteve të ndryshme

Faqe për shërbime

Prezantime të shërbimeve dhe ndërlidhje me klientët potencialë

Faqe për organizata

Prezantimi i plotë, projektet dhe interaktivitet me palët e interesuara

Faqe promovuese

Landing Page me qëllime promovimi dhe reklamimi të një apo disa shërbimeve

Portale informative

Portale informatiove gjeneraliste ose faqe blog të dedikuara

Planet tarifore

Plane të leverdisshme
që ju vlejnë

Landing page

199
 • Blerje & Menaxhim Domain (1 vit)
 • Cloud Hosting (1 vit)
 • Cpanel me licencë
 • Back Up të dhënash (Ditor)
 • Asistencë & Suport teknik
 • Dizajn i personalizuar
 • Optimizim me SEO (Basic)
 • Integrimi i rrjeteve sociale
 • Email të personalizuar
 • Në një gjuhë (+30€ gjuhë shtesë)
 • Gjuhë bazë Shqip, italisht & Anglisht

Faqe Interneti

449
 • Blerje & Menaxhim Domain (1 vit)
 • Cloud Hosting (1 vit)
 • Cpanel me licencë
 • Back Up të dhënash (Ditor)
 • Asistencë & Suport teknik
 • Dizajn i personalizuar
 • Optimizim me SEO (Basic)
 • Integrimi i rrjeteve sociale
 • Email të personalizuar
 • Në një gjuhë (+80€ gjuhë shtesë)
 • Gjuhë bazë Shqip, italisht & Anglisht

Dyqane e-commerce

799
 • Blerje & Menaxhim Domain (1 vit)
 • Cloud Hosting (1 vit)
 • Cpanel me licencë
 • Back Up të dhënash (Ditor)
 • Asistencë & Suport teknik
 • Dizajn i personalizuar
 • Optimizim me SEO (Basic)
 • Integrimi i rrjeteve sociale
 • Email të personalizuar
 • Në një gjuhë (gjuhë shtesë në bazë plugin)
 • Gjuhë bazë Shqip, italisht & Anglisht

Kanë zgjedhur të na besojnë

Ged Courier Albania Partner Imagjino Albania
Bee Kids Store Partner Imagjino Albania
Coco Mama Kids Partner Imagjino Albania
Cufo Fitness Center Partner Imagjino Albania
Market Mizan Paketa Commerce One
Zacora Partner Imagjino Albani
Euro Profumerie Paketa Commerce One
Supplement Albania Partner Imagjino Albania
Myofit Partner Imagjino Albania
Toska BCT Partner Imagjino Albania
Rean Bathroom Partner Imagjino Albania
Endri Mobiliar Partner Imagjino Albania
Commercey Partner Imagjino Albania
Dentisti Senza Frontiere Partner Imagjino Albania
Best Cable Elbasan Partner Imagjino Albania
Depo SHPK Partner Imagjino Albania
Forumi Gruas Elbasan Partner Imagjino Albania
HD Consultancy Elbasan Partner Imagjino Albania
Instituti i Bashkive të Shqipërisë Partner Imagjino Albania
iStream Albania Partner Imagjino Albania
LRER Partner Imagjino Albania
PMAble Partner Imagjino Albania
Al-Khaleej Travel Agency Imagjino Albania
Amazing Imagjino Albania
Bajrami N Partner Imagjino Albania
Bli Online Partner Imagjino Albania
Capable Renovations Partner Imagjino Albania
Dea Kafe Partner Imagjino Albania
Elbasani Flash Partner Imagjino Albania
Elbasani News Partner Imagjino Albania
Elbasani on Partner Imagjino Albania
Equilibrium Partner Imagjino Albania
Ergi Pink Partner Imagjino Albania
Infowebtv Partner Imagjino Albania
Logopedia Partner Imagjino Albania
Merkato Partner Imagjino Albania
Nano Resort Partner Imagjino Albania
Next LC Center Partner Imagjino Albania
Saniater 24h Partner Imagjino Albania
RO&DI Milano Partner Imagjino Albania
Rruga Ura Imagjino Albania
Seta Alu Glass Partner Imagjino Albania
Umano Felice Partner Imagjino Albania
Hodaj SHPK Partner Imagjino Albania
Somode Shop Partner Imagjino Albania
A&G Service Partner Imagjino Albania
Drivast Construction Partner Imagjino Albania
German Pharmaceuticals Partner Imagjino Albania
Outlet Mansion Partner Imagjino Albania
Aqua Filter Albania Partner Imagjino Albania
Reelit Partner Imagjino Albania