image

Platformë dinamike
për menaxhim pronash

Program për real estate

Panel dinamik

Konfigurim dinamik i sistemit dhe menaxhimit të pronave të listuara në platformë

Program për real estate

Modul për Shitës/Blerës

Modul aksesi në platformë edhe për shitësit dhe blerësit e interesuar

Program për real estate

Kërkime me hartë

Listimi, pasqyrimi dhe mundësi kërkimi direkt në hartën e pronave në kohë reale

Program për posta private

Plane abonimi

Platforma ofron mundësinë e menaxhimit të pronave sipas edhe planit të abonimit

Hidhini një sy panelit

Plane fleksibël
sipas nevojave

EstateOne Basic

70 / në muaj
 • Domain & Cloud hosting
 • Paneli administrimit
 • Moduli i shitësve
 • Mobuli i blerësve
 • Faqe online e listimeve
 • Opsion vetë-regjistrimi
 • Integrimi i hartës
 • Integrim Bulk SMS
 • Moduli i abonimeve
 • Zotërues i Source Code

EstateOne Full

85 / në muaj
 • Domain & Cloud hosting
 • Paneli administrimit
 • Moduli i shitësve
 • Mobuli i blerësve
 • Faqe online e listimeve
 • Opsion vetë-regjistrimi
 • Integrimi i hartës
 • Integrim Bulk SMS
 • Moduli i abonimeve
 • Zotërues i Source Code

EstateOne Owner

Pagesë finale
 • Domain & Cloud hosting
 • Paneli administrimit
 • Moduli i shitësve
 • Mobuli i blerësve
 • Faqe online e listimeve
 • Opsion vetë-regjistrimi
 • Integrimi i hartës
 • Integrim Bulk SMS
 • Moduli i abonimeve
 • Zotërues i Source Code

Patneritet i suksesshëm me

Toska BCT Real Estate
Endri Imobiliar Real Estate