Jemi të bindur se shërbimet tona SAS ofrojnë zgjidhje praktike, inovative edhe kur buxhetet janë pengesë

Na shihni si partnerë

Ne duam që të jemi mbështetësit tuaj për të arritur suksese dhe rritur potencialin e bizneseve tuaja, edhe kur pamundësia financiare nuk ua lejon. Prej pothuajse 3 vitesh tanimë kemi zhvilluar shërbimet SAS, ku në të shumtën e rasteve nuk është vetëm softuer, por një plan i detajuar biznesi. Dhe jo vetëm, ju mund ta blini softuerin nëse ecuria dhe pritshmëritë tuaja janë afatgjata. Softuerët SAS janë në përditësim të vazhdueshëm duke parë trendin dhe kërkesat e tregut, për të qenë në pararojë me inovacionin.

Kur buxheti nuk ka pse
t`ju ndalë suksesin dhe inovacionin

Zero kosto

për zhvillim softueri

Mund ta nisni direkt vetëm me pagesën e abonimit pa ju limituar buxheti fillstar për ngritjen e softuerit

Model biznesi

jo vetëm një softuer

Ju nuk merrni një softuer operacinal, por edhe një model biznesi të testuar me sukses në atë sektor apo industri

Asistencë

profesionale nga ekspertë

Bashkërisht me abonimin ju keni edhe asistencë teknike dhe konsulencë profesionale për ide zhvilluese

Të hapur për zhvillim

dhe përmirësim të softuerit

Ka hapësirë për zhvillime të mëtejshme të softuerit dhe nëse zhvillimi ka kosto shtesë ju komunikohet

PORTOFOL I PASUR

Zgjidhje softuerike SAS për
+12 sektorë të ndryshëm

Platformë shitjeje SAS

Përmban gjithçka që duhet për të pasur një dyqan inovativ shitjesh. Panel menaxhimi, dyqan online dhe aplikacione mobile për iOS & Android

Platformë poste SAS

Një paketë e plotë me panel administratori, program i dedikuar financiar, modul klientësh, aplikacionet mobile dhe faqe interneti

Platformë real estate SAS

Platformë menaxhimi praktike dhe multilingual për sektorin mobiliar me konfigurime dinamike për të menaxhuar portofolin e pronave

Platformë palestre SAS

Softuer për veprimtarinë në një palestër nga aksesi me QR, stafi, paketat, masazhet, rezervimin online të klasave dhe dietat

Softuer POS SAS

Mbani veprimet operacionale, menaxheriale dhe financiare në një softuer të vetëm. Përshtatet sipas nevojave të biznesit dhe industrisë

Platformë mesazhesh SAS

Platformë inovative ku ju mund të menaxhoni gjithë fluksin e komunikimeve në rrjetet sociale, Facebook, Instagram dhe Whatsapp

Coco Mama Kids APP Imagjino Albania
Zacora APP Imagjino Albani
Euro Profumerie Paketa Commerce One
Supplement Albania APP Imagjino Albania
Myofit APP Imagjino Albania
Market Mizan Imagjino Albania
Endri Imobiliar Imagjino Albania
Rean Bathroom Imagjino Albania
Gazi Aksesorë Imagjino Albania
Taverna Beni Imagjino Albania

Për të qenë transparent ju ftojmë
të lexoni Termat & Kushtet e operimit