image

Zgjidhje softuerike
360 gradë për palestrën tuaj

Program për palestra dhe qendra fitnesi

Panel dinamik Multilingual

Konfigurime dinamike të operimit bazuar në nevojat dhe modelin e biznesit në disa gjuhë

Program për palestra dhe qendra fitnesi

Moduli i plotë operacional

Menaxhim i plotë duke filluar nga klasat, ushtrimet, masazhet, guidat e deri tek opsioni delivery

Program për palestra dhe qendra fitnesi

Trial version

Opsion trial me kohë dhe akses vetë-regjistrimi në platformë për abonime online ose palestre

Program për palestra dhe qendra fitnesi

Modul shitjeje POS

Modul shitjeje POS duke përfshirë fiskalizimin e faturave dhe mënyra të ndryshme pagese

Program për palestra dhe qendra fitnesi

Financë & Raporte

Modul i mirëfilltë financiar sikurse edhe pasqyra Cash Flow të detajuara

Program për palestra dhe qendra fitnesi

Aplikacione mobile

Gjithçka mund ta bëni edhe nga aplikacionet mobile që suportojnë In App Purchase

Program për palestra dhe qendra fitnesi

Lidhje me API

Integrim me API me palë të treta si programe fiskalizimi ose softuerë të tjerë

Program për palestra dhe qendra fitnesi

Përdoret në çdo pajisje

One Fitness mund të përdoret nga kudo dhe në çdo pajisje desktop, tablet dhe mobile

Le të zbulojmë disa
nga funksionet kryesore

Plane ushtrimore të personalizuara

Modul enkas për planet ushtrimore të cilat përcaktohen në bazë të informacioneve të dhëna nga vetë klientët

Modul për aplikim dietash

One fitnes ofron një modul inovativ, praktik dhe tejet funksional për plane online dietash të cilën ju mund ta konfiguroni dinamikisht

Matje automatike e qëndrimit

Algoritëm matës i kohës tuaj të qëndrimit falë aksesit me kod QR dhe integrimit me të dhënat e portës hyrëse

Modul marketingu Bulk SMS

Inkorporimi i marketingut me Bulk SMS, urimet për ditëlindje, kupona dhe plane abonimi të personalizuara

Sistem pagesash me kredit

Sistem të brendshëm krediti i cili mund të shtohet automatikisht dhe i aplikueshëm në çdo shërbim ose në blerje tek bari

Modul i dedikuar për raporte

Me One Chat ju kontrolloni të gjithë veprimtarinë operacionale të operatorëve dhe programin e shpërblimit

Plane fleksibël
sipas nevojave

OneCourier Basic

Paketë çmimi e personalizuar
 • Domain & Cloud hosting
 • Faqe interneti prezantuese
 • Programi operacional
 • Platformë shitjesh
 • Panel klientësh
 • Integrime me faqe shitjesh
 • Integrim me Financën
 • Lidhje me postë partnere
 • Integrim Bulk SMS
 • App Mobile për korrierë
 • App Mobile për klientët
 • Programi financiar
 • Zotërues i Source Code

OneCourier Premium

Paketë çmimi e personalizuar
 • Domain & Cloud hosting
 • Faqe interneti prezantuese
 • Programi operacional
 • Platformë shitjesh
 • Panel klientësh
 • Integrime me faqe shitjesh
 • Integrim me Financën
 • Lidhje me postë partnere
 • Integrim Bulk SMS
 • App Mobile për korrierë
 • App Mobile për klientët
 • Programi financiar
 • Zotërues i Source Code

OneCourier Owner

Pagesë finale
 • Domain & Cloud hosting
 • Faqe interneti prezantuese
 • Programi operacional
 • Platformë shitjesh
 • Panel klientësh
 • Integrime me faqe shitjesh
 • Integrim me Financën
 • Lidhje me postë partnere
 • Integrim Bulk SMS
 • App Mobile për korrierë
 • App Mobile për klientët
 • Programi financiar
 • Zotërues i Source Code

Partneritet i vyer dhe afatgjatë me

Program menaxhimi palestre
Program menaxhimi palestre