image

One Chat
Made in Albania

Program menaxhimi mesazhesh One Chat

Mesazhe nga Instagram

Menaxhoni mesazhet në Instagram, komentet dhe reagimet në feed, story apo edhe reels

Program menaxhimi mesazhesh One Chat

Mesazhe nga Messenger

Menaxhoni mesazhet në Messenger, komentet dhe reagimet në poste, story apo edhe reels

Program menaxhimi mesazhesh One Chat

Whatsapp Business

Merrni dhe dërgoni nga Whatsapp Business mesazhe, foto, video dhe mesazhe zanore

Le të zbulojmë disa
nga funksionet kryesore

Lidhje me vetëm një klikim

Përshtatje perfekte për dyqane online dhe platforma shitjesh e-commerce duke mbuluar në detaje veprimtarinë

Menaxhoni gjithçka në një vend

Merrni dhe dërgoni mesazhe tekst, foto, video dhe mesazhe zanore. Gjithashtu menaxhoni komentet dhe reagimet

Funksione lehtësuese me një klikim

Mund të fshini komente, mund të arkivoni biseda, mund ti bëni PIN ose mund ti jepni statuse të ndryshme menaxhuese

Konfigurime dinamike sipas nevojës

Panel dinamik që mundëson konfigurime në kohë reale sipas nevojës dhe modelit që ju përshtatet më së miri

Algoritëm për ndarjen e mesazheve

One Chat operon me algoritëm dinamik për ndarjen e fluksit të mesazheve sipas faqeve dhe operatorëve

Modul i dedikuar për raporte

Me One Chat ju kontrolloni të gjithë veprimtarinë operacionale të operatorëve dhe programin e shpërblimit

Jemi në fazën
finale testuese