image

Zgjidhje softuerike
praktike dhe multifunksionale

Program për kompani postare private

Plotësisht dinamik

Panel plotësisht i konfigurueshëm përshtatur modelit të biznesit

Program për kompani postare private

Program financiar

Program financiar i dedikuar për operacionet postare

Program për kompani postare private

Integrim API

Integrim me program finance, platforma shitjesh dhe posta

Program për kompani postare private

Aplikacione Mobile

Aplikacione për iOS & Android me dizajn të personalizuar

Program për kompani postare private

Menaxhimi porosive

Menaxhim i veprimeve dhe statuseve në kohë reale

Program për kompani postare private

Fleksibilitet

Lehtësi ndryshimesh dhe konfigurimesh në kohë reale

Program për kompani postare private

Transparencë

Kartela me informacione të detajuar mbi çdo lëvizje

Program për kompani postare private

Gjurmim online

Njoftim me sms me linkun e gjurmimit online të porosisë

Hidhini një sy panelit

Plane fleksibël
sipas nevojave

OneCourier Basic

Paketë çmimi e personalizuar
 • Domain & Cloud hosting
 • Faqe interneti prezantuese
 • Programi operacional
 • Platformë shitjesh
 • Panel klientësh
 • Integrime me faqe shitjesh
 • Integrim me Financën
 • Lidhje me postë partnere
 • Integrim Bulk SMS
 • App Mobile për korrierë
 • App Mobile për klientët
 • Programi financiar
 • Zotërues i Source Code

OneCourier Premium

Paketë çmimi e personalizuar
 • Domain & Cloud hosting
 • Faqe interneti prezantuese
 • Programi operacional
 • Platformë shitjesh
 • Panel klientësh
 • Integrime me faqe shitjesh
 • Integrim me Financën
 • Lidhje me postë partnere
 • Integrim Bulk SMS
 • App Mobile për korrierë
 • App Mobile për klientët
 • Programi financiar
 • Zotërues i Source Code

OneCourier Owner

Pagesë finale
 • Domain & Cloud hosting
 • Faqe interneti prezantuese
 • Programi operacional
 • Platformë shitjesh
 • Panel klientësh
 • Integrime me faqe shitjesh
 • Integrim me Financën
 • Lidhje me postë partnere
 • Integrim Bulk SMS
 • App Mobile për korrierë
 • App Mobile për klientët
 • Programi financiar
 • Zotërues i Source Code

Partneritet i vyer dhe afatgjatë me

Program menaxhimi postar