image

Gjithçka në një platformë
unike dhe inovative

Platformë shitjesh online

Panel dinamik

Konfigurime dinamike përshtatur nevojave tuaja dhe vetë-menaxhim i platformës

Platformë shitjesh online

Dizajn i personalizuar

Personalizim i plotë deri në detaje i platformës online të shitjeve sipas modelit tuaj

Platformë shitjesh online

Integrim API

Integrim API me program finance, pagesa me bankë dhe operatorë postarë

Platformë shitjesh online

Aplikacione Mobile

Aplikacione mobile për iOS dhe Android me dizajn plotësisht të personalizuar

Platformë shitjesh online

Moduli i produkteve

Konfigurime dhe të dhëna dinamike shoqëruar me dhjetra funksione inovative

Platformë shitjesh online

Moduli i porosive

Proces i mbuluar në detaje, bashkë me gjurmimin dhe procesin automatik të kthimit

Platformë shitjesh online

Moduli i marketingut

Krijim i fushatave dinamike direkt nga paneli për fushata Bulk SMS dhe Mail Marketing

Platformë shitjesh online

Module ekstra

Zgjidhje inovative për karta klienti, Kupona, Gift Registry, lista ditëlindjesh dhe Baby Shower

Hidhini një sy panelit

Plane të leverdisshme
që ju vlejnë

CommerceOne Starter

79 / në muaj
 • Domain & Cloud hosting
 • Back Up (Ditor)
 • Panel Admini
 • Platformë shitjesh
 • Panel klientësh
 • Program affiliate
 • Integrim me Financën
 • Integrim me Posta
 • Integrim Bulk SMS
 • App Mobile (iOS & Android)
 • Integrim me banka
 • Program Loyalty
 • Zotërues i Source Code

CommerceOne Premium

99 / në muaj
 • Domain & Cloud hosting
 • Back Up (Ditor)
 • Panel Admini
 • Platformë shitjesh
 • Panel klientësh
 • Program affiliate
 • Integrim me Financën
 • Integrim me Posta
 • Integrim Bulk SMS
 • App Mobile (iOS & Android)
 • Integrim me banka
 • Program Loyalty
 • Zotërues i Source Code

CommerceOne Custom

249 / në muaj
 • Domain & Cloud hosting
 • Back Up (Ditor)
 • Panel Admini
 • Platformë shitjesh
 • Panel klientësh
 • Program affiliate
 • App Mobile (iOS & Android)
 • Integrim me Financën
 • Integrim me Posta
 • Integrim me banka
 • Integrim Bulk SMS
 • Program Loyalty
 • Zotërues i Source Code

CommerceOne Owner

Pagesë finale
 • Domain & Cloud hosting
 • Back Up (Ditor)
 • Panel Admini
 • Platformë shitjesh
 • Panel klientësh
 • Program affiliate
 • App Mobile (iOS & Android)
 • Integrim me Financën
 • Integrim me Posta
 • Integrim me banka
 • Integrim Bulk SMS
 • Program Loyalty
 • Zotërues i Source Code

Kanë zgjedhur të na besojnë

Bee Kids Store Paketa Commerce One
Coco Mama Kids Paketa Commerce One
Supplement Albania Paketa Commerce One
Market Mizan Paketa Commerce One
Zacora Paketa Commerce One
Euro Profumerie Paketa Commerce One