Hotel Skampa, Elbasan
Zyra 103 kati I
+355694810521
+355695779351
info@imagjino.al
tanishqau20@gmail.com

KRIJUESHMËRIA ËSHTË PARIMI QË NA UDHËHEQSI FILLOI

Kompani dhe agjensi që krijonin faqe interneti kishte në treg dhe me vite eksperiencë. Ajo çfarë krijonte paradoks ishte përdorimi i paktë ose aspak i faqeve të internetit nga bizneset. Edhe pse kishin faqe interneti ato ishin të keq diznejuara për ato biznese. Nuk ishin dinamike dhe në të shumtën e rasteve ato ishin të parifreskuara. Atëherë pse ne mos krijonim një agjensi që ndryshe nga çfarë tregu ofronte? Pse mos ofrojmë shërbim të mirë? Pse mos ndërtonim faqe interneti duke iu përshtatur biznesit, strukturës dhe modelit biznesit që ai kishte operuar deri më tani. Pse mos krijonin dizenjo që ishin inovative, të bukura për syrin e vizitorëve dhe të ishte interaktive. Ja kështu lindi imagjino.al. Të rinj të sapo diplomuar në fusha të ndryshme si teknologji informacioni dhe marketing. Vullneti dhe idetë e qarta ishin shtysat kryesore. Pasioni për të bukurën, profesionalizmi në punë dhe shërbimi ofruar ka sjellë sot një agjensi në shërbimin e individëve, bizneseve të mesme dhe shoqërive aksionere.

 

KUSH ËSHTË FILOZOFIA JONË

Ne udhëhiqemi nga parimi se pasioni për të bukurën, profesionalizmi dhe kreativititeti janë rruga drejtë suksesit të përbashkët. Ne gjithmonë punojmë për të krijuar faqe interneti ashtu si bizneseve iu nevojitet: të lehta në përdorim, inovative, me stil, dinamike, interaktive dhe mbi të gjitha të krijojnë dialog me vizitorin. Ky është trendi dhe koherenca e tregut. Ne e dime dhe jemi këtu.

 

SI OPEROJMË

Ne para se të ofrojmë produkte edhe shërbime në treg kemi krijuar zinxhirin tonë të operimit. Kemi përcaktuar proçesin e punës dhe ndarë përgjegjësitë. Jemi binduar se kemi aftësi për të ofruar produkte dhe shërbime inovative. Ne jemi për bashkëpunime dhe jo kontrata që thjeshtë mbesin në letër. Ne duam që të jemi mbështetësit tuaj për të arritur suksese dhe rritur potencialin e bizneseve tuaja. Ofrojmë paketa unike si askush në treg. Suport dhe ndihmesë të pakushtëzuar edhe mbasi faqja juaj është ndërtuar. Ekspertizë dhe konsulerncë e vazhdueshme në fushën e marketingut dhe menaxhimit. Ne e bejmë sepse duam që ju të keni sukses dhe të arrini objektivat tuaj. Dëshirojmë që puna juaj me ne të jetë eksperiencë pozitive dhe frytdhënëse.Ne adhurojmë sfidat. Kemi pasion të bukurën. Synojmë suksesin tuaj.

Artan Shqau

Artan Shqau

IT, Web Designer, Programues

Elson Bullari

Elson Bullari

MBA, Marketing & Menaxhim

Klajdi Toçi

Klajdi Toçi

Server Menaxher