Hotel Skampa, Elbasan
Zyra 103 kati I
+355694810521
+355695779351
info@imagjino.al
tanishqau20@gmail.com

Kompleksi Summer Depo Tiranë

I ndodhur vetëm 2 kilometra nga qendra e Tiranës përbën një destinacion kryesor për çdo moshë, familjarë dhe grupe miqsh. Ju mund të zgjidhni të shijoni një kafe, pije, koktejl apo edhe të provoni menunë e gatimeve të barit me miqtë, famijlen apo njerëzit tuaj më të dashur, duke kaluar disa momente çlodhëse nën pamjen e mrekullueshme që ofrojnë ambientet e Summer Depo Tiranë.

Kategoria Kompleks
Shërbimet Faqe interneti
Paketa Premium Marketing
Vizito faqen uebit