Hotel Skampa, Elbasan
Zyra 103 kati I
+355694810521
+355695779351
info@imagjino.al
tanishqau20@gmail.com

Serenata Korçare

I hapur në vitin 2008 restorant Serenata Korçare, pavarësisht një fillimi të vështirë,po falë cilësisë së shërbimit, korrektësisë, ambjentit mikëpritës, muzikës së serenatave korçare dhe pasionit e traditës së gatimeve të kuzhinës korçare, sollën suksesin e padiskutueshëm. Çdo ditë ishte më ndryshe. Çdo muaj më i mirë. Çdo vit më lart.

Kategoria Kompleks
Shërbimet Faqe interneti
Marketing
Vizito faqen uebit