Hotel Skampa, Elbasan
Zyra 103 kati I
+355694810521
+355695779351
info@imagjino.al
tanishqau20@gmail.com

Bar Restorant “Plazhi i ri Caci

Bar Restorant Piceri “Plazhi i ri Caci” është një nga destinacionet kryesore në Sarandë ku çdo vit vizitorë vendas dhe të huaj kalojnë disa orë të këndshme, shijojnë gatimet e shijshme dhe soditin pamjen e mrekullueshme që të ofron bregdeti Jonian. I hapur në 1991 Bar Restorant Piceri “Plazhi i ri Caci” vazhdon të sjellë një menu plot shije dhe larmishmëri zgjedhjesh. Gatimet tradicionale, specialitet i restorantit tonë, tërhoqën menjëherë vëmendjen dhe interesin e vizitorëve të huaj dhe shqiptarë.

Kategoria Restorant
Shërbimet Faqe interneti
Marketing
Vizito faqen uebit