Hotel Skampa, Elbasan
Zyra 103 kati I
+355694810521
+355695779351
info@imagjino.al
tanishqau20@gmail.com

Piceri MekEra

Piceri MEKERA ofron një shumëllojshmëri produktesh dhe shijesh unike. Duke filluar nga picat, sanduiçët, pitet e gjyshës, krepat, sallatat dhe pastat. MEKERA është vendi ku do keni mundësinë të provoni dhe zbuloni shijen e vërtetë picave, shijen e mrekullueshme të piteve të gjyshes, krepat krokantë dhe mbi të gjitha sanduiçët, që janë produkte lider.

Kategoria Piceri
Shërbimet Faqe interneti
Marketing
Vizito faqen uebit