Hotel Skampa, Elbasan
Zyra 103 kati I
+355694810521
+355695779351
info@imagjino.al
tanishqau20@gmail.com

Platforma merkato.al

Platforma merkato.al është një platformë inovative shtuar tregut shqiptar dhe rajonal, por me synimin për tu rrituar akoma më shumë. Themeli bazë i platformës tonë është funskionaliteti i shumëllojshmërive të produkteve dhe shërbimeve, sipas kritereve të secilës. Merkato.al është një platfromë online ku ju do keni mundësi të shisni apo blini produkte dhe shërbime. Duke filluar nga pronat, makinat, njoftimet e punëve dhe një sistemi shitës online ku çdokush mund të ketë dyqanin e tij.

Kategoria Dyqane online
Shërbimet Faqe interneti
Marketing
Vizito faqen uebit