Hotel Skampa, Elbasan
Zyra 103 kati I
+355694810521
+355695779351
info@imagjino.al
tanishqau20@gmail.com

International Co-Operative Center

ICC u themelua me focus të ndihmojë në përmirësimin e gjendjes sociale dhe kulturore, kryesisht për nevojat e njerëzve të varfër dhe për të përmirësuar infrastrukturën brenda mundësive të këtyre kategorive, duke hartuar projekte të ndryshme lidhur me ndërtimin e qendrave të azilit për të moshuarit, ngritjen e qendrave për fëmijët me nevoja të veçanta, krijimin e qendrave për fëmijët e prekur nga sindroma Down, etj.

Kategoria Organizatë
Shërbimet Faqe interneti
Vizito faqen uebit