Hotel Skampa, Elbasan
Zyra 103 kati I
+355694810521
+355695779351
info@imagjino.al
tanishqau20@gmail.com

Qendra Kurative Ylli

Qëndra Kurative Termale “Ylli” është e vetmja qendër kurative me burime të jashtme në natyrë të ujërave termalë. Burimet e së cilës datojnë qysh në kohet e hershme. Madje sipas informacioneve, mendohet që romakët e kanë shrytëzuar për trajtim që në kohët e largëta. Ndërtimi i hotelit ekzistues ka filluar në vitin 1949 dhe ka përfunduar pas dy viteve, më 1951. Në vitin 2017 e gjithë qendra kurative iu nënshtrua një rikonstrukioni të plotë, duke ofruar sot kushtet moderne akomoduese dhe të gjitha mundësitë për të kryer trajtime të plota.

Kategoria Qendër Kurative
Shërbimet Faqe interneti
Marketing
Vizito faqen uebit