Hotel Skampa, Elbasan
Zyra 103 kati I
+355694810521
+355695779351
info@imagjino.al
tanishqau20@gmail.com

FIRMA HODAJ Shpk

Firma Hodaj është kompani tregtare me përvojë mbi 25 vjeçare në furnizimin dhe shpërndarjen e produkteve në tregun vendas, rajonal dhe më gjërë. Jemi një nga kompanitë kryesore në tregun rajonal dhe më gjërë, të specializuar në shpërndarjen e një shumëllojshmërie të markave dhe produkteve të konsumit. Falë viteve të gjata dhe seriozitetit të operimit në treg kemi ndërtuar një reputacion të fortë dhe kemi zhvilluar marrëdhënie afatgjata me furnizuesit, prodhuesit dhe klientët tanë, duke zotëruar një portofol të gjerë markash

Kategoria Kompani
Shërbimet Faqe interneti
Marketing
Vizito faqen uebit