Hotel Skampa, Elbasan
Zyra 103 kati I
+355694810521
+355695779351
info@imagjino.al
tanishqau20@gmail.com

Elio Trans

Elio Trans shpk është kompani me eksperiencë disa vjeçare në Shqipëri. Prej vitit 2007 operon duke kryer aktivitet ne fushën e transportit. Elio Trans ofron shërbime transporti për mallra industrial, transport brenda vendit, transport nga dhe drejt Italisë. Gjithashtu edhe transport ndaj të tretëve.

Kategoria Kompani Transporti
Shërbimet Faqe interneti
Marketing
Vizito faqen uebit