Hotel Skampa, Elbasan
Zyra 103 kati I
+355694810521
+355695779351
info@imagjino.al
tanishqau20@gmail.com

Elbasani News

Me një eksperiencë shumë vjeçare në tregun mediatik Tv Skampa, Alsion Radio dhe portali elbasaninews.al sjellin per qytetin e Elbasanit një larmishmëri programacioni për çdo grup moshë. Një tjetër projekt i përfunduar me sukses nga Imagjino.al dhe Smart Marketing Albania. E ridizenjuar dhe konceptuar në bazë të vizionit mediatit për të sjellë portalin lider në qytetin e Elbasanit.

Kategoria Portal
Shërbimet Faqe interneti
Vizito faqen uebit