Hotel Skampa, Elbasan
Zyra 103 kati I
+355694810521
+355695779351
info@imagjino.al
tanishqau20@gmail.com

BioJu- Natural Choice

BioJu është supermarket tërësisht Shqiptar, i pari i këtij llojit, me një gamë të gjerë produktesh, ku mbizoterojnë mbi 80- 90% të produkteve Bio. Bio Ju ofron gamën më të plotë të produkteve, duke filluar nga produktet e ftohta, produkteve e ngrira, pijet alkolike dhe jo alkolike, sallameri, shumellojshmeri djathrash duke vazhduar me tej me linjën e plotë të kujdesit për bebet & femijët, kujdesin personal, higjenën e ambjenteve dhe kujdesin për kafshët. Produktet janë të gjitha të çertifikuara.

Kategoria Supermarket
Shërbimet Faqe interneti
Marketing
Vizito faqen uebit