Hotel Skampa, Elbasan
Zyra 103 kati I
+355694810521
+355695779351
info@imagjino.al
tanishqau20@gmail.com

Best Cable

Best Cable tanimë është pjesë e pandashme e çdo familjeje në qytetin e Elbasanit. Falë një investimi të konsiderueshëm dhe me një vizion të qartë dhe afatgjatë. Qysh në fillim filozofia ishte e qartë, investimet ishin në koherencë me zhvillimet teknologjike dhe kërkesat e tregut. Investimet i paraprinë edhe një stafi të specializuar dhe të motivuar për të ofruar shërbimin më të mirë. Falë kësaj shumë shpejt numri i klientëve tanë u rrit.

Kategoria Kompani
Shërbimet Faqe interneti
Marketing
Vizito faqen uebit