Hotel Skampa, Elbasan
Zyra 103 kati I
+355694810521
+355695779351
info@imagjino.al
tanishqau20@gmail.com

Aqua Filter Albania

Kompania Aquafilter Albania është pjesë e tregut shqiptar duke ofruar produkte, zgjidhje inovative dhe ekonomike që lidhen me filtrimin e ujit. Prezenca e gjatë në treg dhe pjesë e një grupi të madh e bën një pararendës të zgjidhjeve inovative dhe të duhura. Aquafilter Albania është gjithmonë në koherencë me teknologjinë duke investuar vazhdimisht në makineri, produkte të reja dhe trajnime të stafit inxhinierik, për të ofruar një shërbim sa më pranë konsumatorit shqiptar, duke marrë parasysh edhe njohurinë të pakët.

Kategoria Kompani
Shërbimet Faqe interneti
Vizito faqen uebit