Hotel Skampa, Elbasan
Zyra 103 kati I
+355694810521
+355695779351
info@imagjino.al
tanishqau20@gmail.com
PLANET MË EKONOMIKE NË TREGPlanet Tarifore për shërbimet e faqeve të internetit

PLANI BAZË

39.900 ALL

 • Domein
 • Host
 • Suport dhe asistencë teknike
 • Dizenjimi i faqes
 • Shërbime e-mail
 • Çertifikatë sigurie SSL
 • Google verify bussines
 • Marketing online
 • Shërbime SEO
 • Dy gjuhë
 • Aplikacion mobile

PLANI STANDARD

44.900 ALL

 • Domein
 • Host
 • Suport dhe asistencë teknike
 • Dizenjimi i faqes
 • Shërbime e-mail
 • Çertifikatë sigurie SSL
 • Google verify bussines
 • Marketing online
 • Shërbime SEO
 • Dy gjuhë
 • Aplikacion mobile

PLANI PREMIUM

59.900 ALL

 • Domein
 • Host
 • Suport dhe asistencë teknike
 • Dizenjimi i faqes
 • Shërbime e-mail
 • Çertifikatë sigurie SSL
 • Google verify bussines
 • Marketing online
 • Shërbime SEO
 • Dy gjuhë
 • Aplikacion mobile

Planet Tarifore për dyqanet online

PLANI E-COMMERCE BAZË

59.900 ALL

 • Domein
 • Host
 • Suport dhe asistencë teknike
 • Ndërtim i dyqanit
 • Shërbime e-mail
 • Çertifikatë sigurie SSL
 • Google verify bussines
 • Marketing online
 • SEO manual
 • Trajnim Stafi
 • Dy gjuhë
 • Asistencë menaxhimi

PLANI E-COMMERCE STANDARD

79.900 ALL

 • Domein
 • Host
 • Suport dhe asistencë teknike
 • Ndërtim i dyqanit
 • Shërbime e-mail
 • Çertifikatë sigurie SSL
 • Google verify bussines
 • Marketing online
 • SEO premium
 • Trajnim Stafi
 • Dy gjuhë
 • Asistencë menaxhimi

PLANI E-COMMERCE PREMIUM

99.900 ALL

 • Domein
 • Host
 • Suport dhe asistencë teknike
 • Ndërtim i dyqanit
 • Shërbime e-mail
 • Çertifikatë sigurie SSL
 • Google verify bussines
 • Marketing online
 • SEO premium
 • Trajnim Stafi
 • Dy gjuhë
 • Asistencë menaxhimi 3 muaj

Shërbime të tjera

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

POROSIT TANI

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

POROSIT TANI

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

POROSIT TANI

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

POROSIT TANI

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

POROSIT TANI

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

POROSIT TANI

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

POROSIT TANI

LE T`I HEDHIM NJË SY SE ÇFARË KEMI KRIJUAR DERI MË TANI

Synimi ynë është ofrimi i shërbimeve dhe produkteve në koherencë me kërkesat e tregut. Duke krijuar faqe dinamike, të këndshme për t`u vizituara, të lehta në përdorim dhe të duhurat për suksesin tuaj

SHIKONI PORTOFOLIN E PUNËVE