Hotel Skampa, Elbasan
Zyra 103 kati I
+355694810521
+355695779351
info@imagjino.al
tanishqau20@gmail.com
IDE RISI INOVACIONÇFARË ËSHTË MARKETINGU ONLINE

Marketingu online tanimë përfshin një tërësi elementesh të shumtë marketingu krahasimisht me marketingun tradicional. Kjo si rrjedhojë e kanaleve të shumtë dhe të ndryshëm që të mundëson interneti. Marketingu online konsiston në strategji, metodologji dhe mjete marketingu të ndërthurura për të promovuar produkte/shërbime nëpërmjet internetit. Ndryshe marketingu online njihet me termat Internet Marketing, Web Marketing, Marketing Dixhital etj. Marketingu online po njeh përdorim të madh edhe në shqipëri, por jo në nivele profesionale që të japin rezultatet e pritshme. Janë shumë kompani që ofrojnë shërbime të marketingut online në shqipëri.

PËRFITIMET E MARKETINGUT ONLINE


Prenzenca online

Marketingu online ju jep mundësinë e rritjes së prezencës online të kompanisë apo biznesit tuaj. Kjo ju jep më shumë mundësi zhvilimi.


Potenciali biznesit

Strategjitë e marketingut online të ndërthurura me teknikat e tradicionale ju mundësojnë të rrisni potencialin e binzesit tuaj.Kosto e ulët

Marketingu online ju jep mundësinë të implementoni strategji marketingu me një kosto monetare të ulët.


Komunikim me tregun

Sot marketingu online dhe kanalet e përdorura për implementimin e tij, i jep mundësinë bizneseve të mbajnë komunikimin të ngushtë me konsumatorët.Informacion

Komunikimi vazhdueshëm dhe në kohë reale me tregun dhe konsumatorët, mbart në vetvete informacion.


Shërbimi ndaj klientëve

Shërbimi i mirë ndaj klientëve dhe duke i dhënë shërbimet e duhura, në kohë reale dhe me kosto sa më të ulët. Këtë e mundëson marketingu online.JA ÇFARË OFROJMË NE

Smart Marketing Albania është një kompani e krijuar rishtazi në tregun e shërbimeve të konsulencës dhe marketingut. Qëllimi kryesor është sjellja e shërbimeve inovative dhe risive në tregun e shërbimeve të marketingut. Gjithashtu bizneset të kenë mundësi të reklamojnë produktet dhe shërbimet e tyre me çmime tejet konkurruese. Smart Marketing ofron paketa të diversifikikuara shërbimesh për të plotësuar dhe mundësuar që çdo biznes të rrisë potencialin e tij.

Risitë dhe inovacioni nuk mungojnë duke ndjekur tendencat kryesore të marketingut global, por gjithmonë duke i përshtatur kulturës dhe tregut shqiptar. Ne hartojmë dhe implementojmë strategji marketingu online bazuar në sektorin ku ju operoni, shërbimet dhe produktet që ofroni si dhe objektivat që ju keni. Ja pse jemi partneri juaj i duhur i reklamimit:

  • Rrjet platformash të tematikave të ndryshme dedikuar marketingut online
  • Portal dedikuar vetëm biznesit (www.smartmarketing.al)
  • Inovacion, risi dhe platformë efikase marketingu online
  • Strategji marketingu përshtatur me tregun shqiptar
  • Strategji marketingu të personalizuara
  • Konsulencë marletingu online
  • Qendër asistence teknike online
  • Paketa të diversifikuara
  • Ofertat më ekonomike në treg


DËSHIRONI TË REKLAMONI NJË PRODUKT APO SHËRBIM


Eja t`i ndërtojmë strategjitë e duhura të marketingut së bashku, që ti shërbejë më së miri objektivave të biznesit tuaj.


NA KONTAKTONI

LE TË NJIHEMI MË MIRË ME ATË ÇFARË NE OFROJMË DHE PROCESIN TONË TË PUNËS

Qëllimi kryesor është sjellja e shërbimeve inovative dhe risive në tregun e shërbimeve të marketingut. Gjithashtu bizneset të kenë mundësi të reklamojnë produktet dhe shërbimet e tyre me çmime tejet konkurruese.

SHIKONI PLATFORMËN TONË TË MARKETINGUT ONLINE