Shërbimet tona

Projektim & Zhvillim
Aplikacione Mobile

Projektim

Falë eksperiencës në zhvillimin e shumë aplikacioneve, ne ofrojmë asistencë teknike dhe profesionale në projektimin e aplikacioneve

Zhvillim

Me një ekip zhvilluesish profesonistë implementojmë të gjitha funksionalitetet e kërkuara në projekte të tipologjive të ndryshme

Dizajn modern

Fuksionalitet, interaktiv dhe me ndërfaqe grafike moderne duke u bazuar në eksperiencat më të mira të aplikacionevë mobile

Sipas kërkesave

Ndërtojmë aplikacione bazuar në nevojat dhe kërkesat tuaja, ku ndërkohë padiskutim japim sugjerime profesionale

Dizajn Mock Up

Ofrojmë dizenjo paraprake në Mock Up për të krijuar një eksperiencë thuajse reale të pamjes së aplikacionit

Asistencë & Suport

Faza e hedhjes në platformat e Google & Apple është e rëndësisshme, andaj ne japim suport dhe asistencë teknike gjatë procesit

Aplikacione funksionalë
dhe praktikë

APP për posta

Aplikacione mobile për klientët dhe korrierët për të dy platformat iOS & Android

APP për e-commerce

Aplikacione mobile për platformat e-commerce për të dy platformat iOS & Android

APP për palestra

Aplikacione mobile për klientët e një palestre për të dy platformat iOS & Android

APP për dieta

Aplikacione mobile për paketa abonimesh dietash për të dy platformat iOS & Android

APP për rrjet social

Aplikacion mobile për rrjetin social Reel It Albania për të dy platformat iOS & Android

In-App-Purchase

Aplikacione mobile me porositje direkt në APP për të dy platformat iOS & Android
Ged Courier APP Imagjino Albania
Bee Kids Store APP Imagjino Albania
Coco Mama Kids APP Imagjino Albania
Cufo Fitness Center APP Imagjino Albania
Zacora APP Imagjino Albani
Euro Profumerie Paketa Commerce One
Supplement Albania APP Imagjino Albania
Myofit APP Imagjino Albania

Për të qenë transparent
lexoni Termat & Kushtet e shërbimit