Hotel Skampa, Elbasan
Zyra 103 kati I
+355694810521
+355695779351
info@imagjino.al
tanishqau20@gmail.com
MOBILE MARKETING ËSHTË TRENDI MË I RI NË BOTËN E MARKETINGUT NDËRSA NE E BËJMË TË MUNDUR PËR JUMOBILE MARKETING

Mobile marketing është trendi më i ri në botën e marketingut. Të gjithë kanë smartfonë. Madje të rinjtë më shumë po shpenzojnë kohë me telefonin e tyre se sa me miqtë dhe familjen. Sot është mjeti më i përdorur për komunikim dhe po kthehet në mjetin më të përdorur edhe për marketing. Nuk mund të ndërtosh një faqe interneti pa e përshtatur më parë në version mobile. Nuk mund të kesh një biznes të suksesshëm pa një aplikacion mobile. Pra, mobile marketing sot dhe në të ardhmen do jetë një kanal marketingu tejet i përdorur. Kompania jonë imagjino.al në bashkëpunim me Smart Marketing Albania dhe DuaFaqe Hosting Albania kanë hedhur në treg aplikacionin mobile Smart App. Dedikuar terësisht bizneseve dhe reklamimit të tyre. Gjithashtu për t`i ardhur në ndihmë individëve për të zgjedhur më shpejt dhe më mirë veshjet, mobiljet, elektroshtëpiaket , restorantet dhe vendet ku do të qëndrojnë. Informacione dhe foto. Mundësi komunikimi direkte dhe me email. GPS dhe hartë 3D për të gjetur destinacionin e bare-ve, dyqane-ve, restorante-ve dhe hotele-ve. Ofertat e fundit të bizneseve dhe shumë i lehtë në përdorim. Gjithçka në telefonin tuaj mobileSHËRBIMET E OFRUARA


ZHVILLIM APLIKACIONE MOBILE

Ndërtojmë dhe krijojmë aplikacione mobile për biznese dhe individë. Për ato biznese që kanë një faqe interneti dhe për ata që kanë model biznesi shitjesh nëpërmjet telefonave.


SHËRBIME KONSULENCE

Pjesë e shërbimeve tona është edhe konsulenca për strategjitë e mobile marketing, promocioneve dhe menaxhimin e tyre.


SMS MARKETING

Aplikacioni Smart App ju mundëson individëve dhe bizneseve për të përdorur SMS Marketing me një kosto ekonomike. Të kenë komunikim me konsumatorin dhe të promovojnë produktet e tyre.


JU OFROJMË NJË MORI ZGJEDHJESH DHE ZGJIDHJESH

 

  • Mobile Marketing
  • Konsulencë për Mobile Marketing
  • Strategji për Mobile Marketing
  • SMS Marketing
  • Mobile e-commerce
  • Zhvillim aplikacionesh mobile
  • Grafikë për aplikacione mobile
  • Mirëmbajtje Asistencë dhe suport teknik
  • Landing page për aplikacionin mobileLE TË BASHKËPUNOJMË SË BASHKU

Ne do tju ofrojmë ndihmesën tonë për të pasur sukses dhe rritur biznesin tuaj.


Mobile marketing është trendi më i ri në botën e marketingut. Bëhu pjesë e zhvillimeve të teknologjisë dhe marketingut. Rritni potencialin e biznesit tuaj. Ndërtoni aplikacioni tuaj mobile për biznesin tuaj.


NA KONTAKTONI

LE T`I HEDHIM NJË SY SE ÇFARË KEMI KRIJUAR DERI MË TANI

Synimi ynë është ofrimi i shërbimeve dhe produkteve në koherencë me kërkesat e tregut. Mobile marketing është trendi më i ri në botën e marketingut. Bëhu pjesë e zhvillimeve të teknologjisë dhe marketingut. Rritni potencialin e biznesit tuaj. Ndërtoni aplikacioni tuaj mobile për biznesin tuaj.

NJIHUNI MË SHUMË ME APLIKACIONIN SMART APP