Shërbimet tona

Cloud Hosting
& Domains

Cloud Hosting

Teknologji hostimi cloud me teknologjinë e fundit dhe Uptime 99.99%

Menaxhim domain

Menaxhim të domain me prapashtesa të ndryshme (.al, .com, .eu, .de, .co.uk)

Panel me licencë

Panel menaxhimi me licencë të rregullt për tju mundësuar menaxhim të sigurtë dhe të lehtë

Fokusi ynë

Shërbim i pandërprerë
dhe siguri

Infrastrukturë Cloud

Në kompani lider si Akamai Technologies dhe me Data Center në Europë

Siguri e lartë

DDOS Protection dhe mbrojtje maksimale ndaj akseseve të paautorizuara

Cpanel

Panel menaxhimi me licencë të rregullt për lehtësi dhe siguri menaxhimi

Shërbime mail

Shërbimi email me domain të personalizuar me ndërfaqe moderne

Administrim domain

Blerje, trasnferime dhe menaxhim të domainit tuaj

Suport 24/7

Suport dhe asistencë teknike profesionale dhe në kohë të shpejtë

Planet tarifore

Plane të leverdisshme
që ju vlejnë

iBasic

99 / në vit
  • Blerje & Menaxhim Domain (1 vit)
  • Cloud Hosting (1 vit)
  • Cpanel me licencë
  • Back Up të dhënash (Ditor)
  • Asistencë & Suport teknik
  • Email të personalizuar (5 llogari)
  • Hapësira në server (sipas nevojës)

iPopular

149 / në vit
  • Blerje & Menaxhim Domain (1 vit)
  • Cloud Hosting (1 vit)
  • Cpanel me licencë
  • Back Up të dhënash (Ditor)
  • Asistencë & Suport teknik
  • Email të personalizuar (5 llogari)
  • Hapësira në server (sipas nevojës)

iPremium

249 / në vit
  • Blerje & Menaxhim Domain (1 vit)
  • Cloud Hosting (1 vit)
  • Cpanel me licencë
  • Back Up të dhënash (Ditor)
  • Asistencë & Suport teknik
  • Email të personalizuar (5 llogari)
  • Hapësira në server (sipas nevojës)

Kanë zgjedhur të na besojnë

Ged Courier Albania Partner Imagjino Albania
Bee Kids Store Partner Imagjino Albania
Coco Mama Kids Partner Imagjino Albania
Cufo Fitness Center Partner Imagjino Albania
Market Mizan Paketa Commerce One
Zacora Partner Imagjino Albani
Euro Profumerie Paketa Commerce One
Supplement Albania Partner Imagjino Albania
Myofit Partner Imagjino Albania
Toska BCT Partner Imagjino Albania
Rean Bathroom Partner Imagjino Albania
Endri Mobiliar Partner Imagjino Albania
Commercey Partner Imagjino Albania
Dentisti Senza Frontiere Partner Imagjino Albania
Best Cable Elbasan Partner Imagjino Albania
Depo SHPK Partner Imagjino Albania
Forumi Gruas Elbasan Partner Imagjino Albania
HD Consultancy Elbasan Partner Imagjino Albania
Instituti i Bashkive të Shqipërisë Partner Imagjino Albania
iStream Albania Partner Imagjino Albania
LRER Partner Imagjino Albania
PMAble Partner Imagjino Albania
Al-Khaleej Travel Agency Imagjino Albania
Amazing Imagjino Albania
Bajrami N Partner Imagjino Albania
Bli Online Partner Imagjino Albania
Capable Renovations Partner Imagjino Albania
Dea Kafe Partner Imagjino Albania
Elbasani Flash Partner Imagjino Albania
Elbasani News Partner Imagjino Albania
Elbasani on Partner Imagjino Albania
Equilibrium Partner Imagjino Albania
Ergi Pink Partner Imagjino Albania
Infowebtv Partner Imagjino Albania
Logopedia Partner Imagjino Albania
Merkato Partner Imagjino Albania
Nano Resort Partner Imagjino Albania
Next LC Center Partner Imagjino Albania
Saniater 24h Partner Imagjino Albania
RO&DI Milano Partner Imagjino Albania
Rruga Ura Imagjino Albania
Seta Alu Glass Partner Imagjino Albania
Umano Felice Partner Imagjino Albania
Hodaj SHPK Partner Imagjino Albania
Somode Shop Partner Imagjino Albania
A&G Service Partner Imagjino Albania
Drivast Construction Partner Imagjino Albania
German Pharmaceuticals Partner Imagjino Albania
Outlet Mansion Partner Imagjino Albania
Aqua Filter Albania Partner Imagjino Albania
Reelit Partner Imagjino Albania