Hotel Skampa, Elbasan
Zyra 103 kati I
+355694810521
+355695779351
info@imagjino.al
tanishqau20@gmail.com
WORDPRESS ËSHTË NJË “KOSTUM” QË NA RRI PËRSHTATPSE WORDPRESS?

WordPress është fleksibël, mundëson dizenjime faqesh shumë tërheqëse, lehtësi përdorimi për vizitorët dhe sistem menaxhimi shumë të thjeshtë. Ju mund të përdorni WordPress për blogun tuaj, për individe, për biznese madje edhe për sisteme e-comemerce. Ne ofrojmë mundësi të panumërta për të ndërtuar faqen tuaj në WordPress. Kemi programues të specializuar, dizenjues profesional dhe mund t`a ndërtojmë faqen tuaj sipas çdo kërkese tuajën. Faqet e internetit në WordPress zënë përqindjen më të madhe të realizimeve tona. Pa modesti WordPress është një “kostum” që na rri përshtat. Sepse ju ofrojmë tema demo të liçensuara, installime të plug-ins që e bëjnë unike faqen dhe e përshtatin me nevojat dhe kërkesat tuaja. Dizenjojmë me grup dizenjuesish dhe specialist marketingu që faqja juaj të jetë vlerë e shtuar e biznesit tuaj. Ofrojmë paketën e plotë të shërbimeve SEO për të mundësuar shfaqje të shpejtë dhe efektive. Krijojmë faqe të këndshme për vizitorët, interaktive dhe lehtësisht të menaxhueshme. Krijojmë faqe profesionale në tri gjuhë shqip, italisht dhe Anglisht.


SI PROÇEDOJMË NE NË NJË RAST POROSIE PËR FAQE INTERNETI


INSTALIMI TEMES

Ne ju tregojmë disa ide demo temash faqesh që konsistojnë në të njejtin industri ose kategori si biznesi juaj. Ne ofrojmë me qindra tema faqesh sipas kategorive të ndryshme dhe të gjitha me liçenca të blera.

1

INSTALIMI I PLUG-INS

Synimi jonë është që faqja juaj të jetë e veçantë dhe sipas kërkesave tuaja. Kësisoj ne instalojmë plug-insat e duhur që të ndërtohet, edhe nëse tema nuk i ka ato.

2

PËRMBAJTJA FAQES

Përmbajtja e faqes tuaj është unike, profesionale dhe bazuar mbi modelin e biznesit tuaj. Kjo ju mundëson ju që të jeni përpara konkurrentëve tuaj

4

SHËRBIMI SEO

Ne mundësojmë me anë të shërbimit SEO që faqja juaj të ketë më shumë shfaqje, të jetë lehtësisht e aksesueshme, të gjenerojë interes dhe të rrisë konkurrueshmerine tuaj.

5

SHËRBIMET TONA PËR FAQET E INTERNETIT NË WORDPRES


INSTALIMI TEMES

Ne ju tregojmë disa ide demo temash faqesh që konsistojnë në të njejtin industri ose kategori si biznesi juaj. Ne ofrojmë me qindra tema faqesh sipas kategorive të ndryshme dhe të gjitha me liçenca të blera.


SHËRBIMI SEO

Ne mundësojmë me anë të shërbimit SEO që faqja juaj të ketë më shumë shfaqje, të jetë lehtësisht e aksesueshme, të gjenerojë interes dhe të rrisë konkurrueshmerine tuaj. Faqet në WordPress janë më të avantazhuara në SEO.PËRMBAJTJA FAQES

Përmbajtja e faqes tuaj është unike, profesionale dhe bazuar mbi modelin e biznesit tuaj. Kjo ju mundëson ju të jeni përpara konkurrentëve tuaj dhe të keni një prezencë profesionale.


SIGURIA FAQES

Installimi i temave Wordpres është e thjeshtë. Siguria e vazhdueshme dhe manaxhimi i vazhdueshëm që faqja juaj të mos sulmohet është detyrë e jona. Menxherët e servera dhe faqeve testojnë dhe kontrollojnë vazhdimisht sigurinë.INSTALIMI I PLUG-INS

Synimi jonë është që faqja juaj të jetë unike. Kësisoj ne instalojmë plug-insat e duhur që të ndërtohet, edhe nëse tema nuk i ka ato. Ju mund ti modifikoni pa probleme plug-insat tek faqja juaj


TRANSFERIMI I HOSTIMIT

Në çdo rast të ndërprerjes së kontratës bashkëpunimit me ne, ju sigurojmë se transferimi i faqes tuaj, databazës dhe emaileve do të kryehet pa probleme. E njëjta gjë vlen edhe kur ju doni të transferoni faqen tuaj tek ne.KENI NJË PROJEKT NË MENDJE?


Eja t`a ndërtojmë dhe realizojmë së bashku projektin tuaj, që ai ti shërbejë më së miri objektivave të biznesit tuaj.


NA KONTAKTONI

LE T`I HEDHIM NJË SY SE ÇFARË KEMI KRIJUAR DERI MË TANI

Synimi ynë është ofrimi i shërbimeve dhe produkteve në koherencë me kërkesat e tregut. Duke krijuar faqe dinamike, të këndshme për t`u vizituara, të lehta në përdorim dhe të duhurat për suksesin tuaj

SHIKONI PORTOFOLIN E PUNËVE