Hotel Skampa, Elbasan
Zyra 103 kati I
+355694810521
+355695779351
info@imagjino.al
tanishqau20@gmail.com
KEMI EKSPERIENCËN DHE AFTËSITË PËR T`JU OFRUAR NJË PLATFORMË E- COMMERCESHËRBIMET TONA PËR FAQET E- COMMERCE

Ne kemi eksperiencën, njohurinë e tregut, aftësitë e dizenjimit dhe programimit për t`ju ofruar një platformë e- commerce bazuar tek tregu dhe modeli juaj i biznesit. Nëpërmjet platformës ne ju mundësojmë të menaxhoni të gjitha lëvizjet e transaksioneve, menaxhimin e databazës së klientëve, të dhënat, proçesin e shitje-blerjes dhe integrimin e mënyrave të pagesave. Çfarë përfshihet në shërbimin tonë për faqet e-commerce:


Inovative dhe në koherencë me kërkesat e tregut

Platformë e përshtatshme në desktop, tablet dhe mobile

Integrimi dhe funskionaliteti i mënyrave të pagesave

Domain dhe hostim

Ofrimi i paketës plotë së SEO-s

Konsulenca e plotë në fushatat e email-marketing dhe Google adwords


JU OFROJMË ZGJIDHJE DHE ZGJEDHJE PËR DYQANIN TUAJ ONLINE


Kur duhet te investojme ne reklamimin e produkteve apo sherbimeve

Çdo platformë e-commerce është e veçantë sepse ajo duhet të përshtatet plotësisht me kërkesat tuaja, objektivat tuaj dhe potencialin e biznesit tuaj. Paskësaj ne ju ofrojmë zgjidhjet e duhura që plotësojnë të gjitha kushtet e mësipërme. Që janë në koherencë me natyrën e tregut dhe i shërbejnë më së miri konsumatorëve. Garantojmë që do ju ofrojmë një shërbim shumë të mirë, një platformë sipas kërkesave tuaja dhe sigurimin e saj.


Dyqan online ku vizitorët mund të porosin produkte

Historiku i porosive, vendodhja në kohë reale e porosisë dhe lista e dëshiruar

Raportimi i detajuar i shitjeve ditore

Panel i lehtësuar i menaxhimit

Lehtësi në shtimin e produkteve dhe çmimeve

Siguri të plotë të transaksioneve dhe integrimi me mënyrat e pagesave

Kupona ofertash, kode zbritjesh dhe oferta të ndryshmeKENI NJË PROJEKT NË MENDJE?


Eja t`a ndërtojmë dhe realizojmë së bashku projektin tuaj, që ai ti shërbejë më së miri objektivave të biznesit tuaj.


NA KONTAKTONI

LE T`I HEDHIM NJË SY SE ÇFARË KEMI KRIJUAR DERI MË TANI

Synimi ynë është ofrimi i shërbimeve dhe produkteve në koherencë me kërkesat e tregut. Duke krijuar faqe e-commerce funksionale, të lehta në përdorim dhe të duhurat për suksesin tuaj.

SHIKONI PORTOFOLIN E PUNËVE