Jemi të disponueshëm,
mos nguroni të na kontaktoni

Keni një projekt-ide, ose ju duhet një zgjidhje për një ngërç, ne jemi gjithmonë të disponueshëm t`ju japim konsulencë dhe zgjidhje profesionale. Andaj, mos nguroni, na kontaktoni duke përdorur një nga format e mëposhtme

  • Orari punës:
  • E hënë- E premte 09:00- 18:00
  • E shtunë 10:00- 14:00
  • Mobile & Whatsapp:
  • +355 (0) 69 481 0521
  • +355 (0) 69 577 9351