Hotel Skampa, Elbasan
Zyra 103 kati I
+355694810521
+355695779351
info@imagjino.al
tanishqau20@gmail.com
PASIONI PËR TË BUKURËN DHE PROFESIONALIZMI PËR PUNËN JANË PARIMET NA UDHËHEQIN


Dizenjimi faqeve

Të pasurit një faqe interneti unike dhe të dizenjuar në bazë të shërbimeve të kompanisë është prezantim serioz.

Më shumë

Ndërtimi faqeve

Faqet projektohen që konsumatorët t`a aksesojnë lehtësisht, të gjejnë atë çfarë kërkojnë dhe të jenë dinamike

Më shumë

Hostim

Serverat tanë kanë sistemet e sigurisë më te avancuara online. Garantojmë 99.99% qëndrim online dhe suport teknik ne çdo kohë

Më shumë

Marketing online

Specialistët tanë të marketingut mundësojnë reklamimin e markës tuaj dhe rritjes së prezencës online

Më shumë


SHËRBIMET E DIZENJIMIT TË FAQEVE TË INTERNETIT

Ne ofrojmë paketa të plota të shërbimeve të dizenjimit të faqeve të internetit. Dizenjojmë dhe ndërtojmë faqe interneti për individë, biznese të vogla, të mesme dhe shoqëri askionere. Blogje, forume, faqe lajmesh dhe faqe e-commerce. Kemi arritur të ndërtojmë me sukses faqe interneti për shumë biznese dhe individë.


Faqe WordPress

Wordpress është fleksibël, mundëson dizenjime faqesh shumë tërheqëse, lehtësi përdorimi për vizitorët dhe sistem menaxhimi shumë të thjeshtë.

Më shumë

Faqe Ecommerce

Ne kemi eksperiencën, njohurinë e tregut, aftësitë e dizenjimit dhe programimit për t`ju ofruar një platformë e- commerce bazuar tek tregu dhe modeli juaj i biznesit.

Më shumë

Platformë CMS

Faqe interneti CMS janë të specifikuara. Nëse ju nevojiten ndryshime të vazhdueshme dhe të shpeshta të faqes internetit atëherë zgjidhja optimale janë.

Më shumëJA SI I KTHEJMË NË REALITET IDETË TUAJA


PLANIFIKIMI

Kuptojmë se çfarë idesh keni ju për faqen e internetit dhe strategjitë që keni për të ardhmen, bazuar në modelin e biznesit që ju operoni.

1

DIZENJIMI

Përmbajtja dhe dizenjimi janë unike ndërthurur me modelin aktual dhe strategjitë e së ardhmes për biznesin tuaj. Specialistët tanë të dizenjimit dhe marketingut japin idetë e tyre sesi të dizenjohet një faqe unike.

2

LANÇIMI

Pasi ka mbaruar plotësisht puna me faqen, ajo fillimisht testohet në imtësi dhe në çdo funksion të saj. Paskësaj ajo kalon online për të gjithë klientët dhe individët e interesuar.

4

MIRËMBAJTJA

Pas lançimit faqja juaj duhet të jetë e rifreskuar dhe e kontrolluar që çdo funksion të jetë në efiçencë të plotë. Ne ju ofrojmë asistencë teknike për 1 vit pasi faqja juaj është online.

5

PLANET TONA TARIFORE

PLANET TARIFORE PËR FAQE INTERNETI DHE MARKETING

Ne ofrojmë produkte dhe shërbime që plotësojnë kërkesat tuaja dhe nevojat e tregut. Planet tona tarifore janë të studiuara dhe jemi munduar t`ju ofrojmë çmime që janë realisht merita e punës tonë.

PLANI BAZE

 • Domein
 • Hostim
 • Dizenjim 5-7 faqe
 • Suport teknik

299 Eur

Porosit tani

SMART BASIC

 • Profil në Smart Marketing
 • Marketing në rrjetet sociale
 • Blog Marketing
 • Mobile Marketing

3500 ALL

Porosit tani
Featured

PLANI STANDARD

 • Domein
 • Hostim
 • Dizenjim 5-7 faqe
 • Marketing online

349 Eur

Porosit tani
Popular

SMART STANDART

 • Mobile Marketing
 • Smart App
 • Seo Manual
 • Rrolling up Banner

5900 ALL

Porosit tani
Shërbimet e ofruara

Kryefaqe

Sistem menaxhimi të dhënash

Installim dhe konfigurim

Dizenjim slajderash

Integrimi i të dhënave

Kontakt form

Pershtatur për telefona dhe tabletë

Integrimi i rrjeteve sociale

Standartet e fundit të grafikës

Marketing online

Blog marketing

Marketing në rrjetet sociale

Mobile marketing

Suport teknik 24/7

Domein + Hostim


KENI NJË PROJEKT NË MENDJE?

Eja t`a ndërtojmë dhe realizojmë së bashku projektin tuaj, që ai ti shërbejë më së miri objektivave të biznesit tuaj.Na telefononi

Keni probleme me faqen tuaj të internetit?
Keni nevojë për informacione rreth faqeve të internetit?
Dëshironi të dini më shumë se kush janë avantazhet dhe kostot?
Mos ngurroni, na telefononi:
+355694810521

Telefono


Bisedë direkte

Keni probleme me faqen tuaj të internetit? Keni nevojë për informacione rreth faqeve të internetit? Dëshironi të dini më shumë se kush janë avantazhet dhe kostot? Mos ngurroni, na shkruani. Specialistët e qendrës së asistencës teknike do ju japin përgjigje profesionale dhe të vlefshme.

Filloni bisedën


KËNDI I TË REJAVE MË TË FUNDIT RRETH TEKNOLOGJISË DHE MARKETINGUT