Hotel Skampa, Elbasan
Zyra 103 kati I
+355694810521
+355695779351
info@imagjino.al
tanishqau20@gmail.com
PLANET MË EKONOMIKE NË TREGPlanet Tarifore për shërbimet e faqeve të internetit

PLANI BAZË

299 Eur

 • Domein
 • Host
 • Suport teknik
 • Dizenjim faqes
 • Profil biznesit në Google
 • Marketing online
 • Blog Marketing
 • Mobile Marketing
 • Shërbime SEO

PLANI STANDARD

349 Eur

 • Domein
 • Host
 • Suport teknik
 • Dizenjim faqes
 • Profil biznesit në Google
 • Marketing online
 • Blog Marketing
 • Mobile Marketing
 • Shërbime SEO

PLANI ECOMMERCE

399 Eur

 • Domein
 • Host
 • Suport teknik
 • Dizenjim faqes
 • Profil biznesit në Google
 • Marketing online
 • Blog Marketing
 • Mobile Marketing
 • Shërbime SEO

Planet Tarifore për shërbimet e marketingut

SMART BASIC

3500 ALL/vit

 • Profil në Smart Marketing
 • Marketing në rrjetet sociale
 • Blog Marketing *1
 • Mobile Marketing
 • Rrolling up Banner
 • Faqja Parë SM
 • Ofertë në Smart App
 • Seo Manual

SMART STANDART

5900 ALL/vit

 • Profil në Smart Marketing
 • Marketing në rrjetet sociale
 • Blog Marketing *6
 • Mobile Marketing
 • Rrolling up Banner
 • Faqja Parë SM*1 muaj
 • Ofertë në Smart App
 • Seo Manual

LE T`I HEDHIM NJË SY SE ÇFARË KEMI KRIJUAR DERI MË TANI

Synimi ynë është ofrimi i shërbimeve dhe produkteve në koherencë me kërkesat e tregut. Duke krijuar faqe dinamike, të këndshme për t`u vizituara, të lehta në përdorim dhe të duhurat për suksesin tuaj

SHIKONI PORTOFOLIN E PUNËVE